lunes, 6 de septiembre de 2010

Catedral... Sempre ratllada!

Primer que tot, vui donar-li l'enhorabona a Ruger Peiró per descarregar el 5de8 com a cap de colla i per ser el primer, cap de colla, que descarrega un 5de8 fora de Tarragona, enhorabona...


En segon lloc, vui felicitar als castells, ja que aquest cop i per fí, han sigut justos amb els Xiquets de Tarragona. Hem portat tota una temporada amb molts 5de7's, amb moltes proves als assajos, pero sense gent. Hem treballa i suat de valent com a cabrons, i segurament més que qualsevol altre colla en el món casteller, per culpa de la gent que es toca la fava a casa seva i no té ganes o no vol vindre a assajar. Però bueno, això és així, segurament quan demà agafin el diari i veuran que els Xiquets de Tarragona han descarregat el 5de8 a Torredembarra, vindran tots al pati aquesta setmana. Per que? Dons perquè és molt fàcil arribar a assajar amb el treball fet. Potser no està tot fet, ni mai ho està, però lo de veritat dur i el veritable patiment del pati, aquesta panda, ja s'ho han tret de sobre...( Quina cara )

Però bueno, avui no és dia de fer referència a tot això ni de pensar amb el problema que a condicionat i condiciona la colla, avui és dia de veure el que hem fet com a colla.

Segurament, l'any vinent, a Torredembarra si sortim amb 3de8, 4de8 i 2de8f, no estarem contents. Que si, que ja ho sé, és un 2 fora de Tarragona i una bona actuació... Però els Xiquets de Tarragona tenen que veure això com una bona actuació al 5 de Septembre? Venga va!
Aquesta actuació té que ser com un mínim a partir de tot el mes de Juliol, i fins que això no ho tinguem com a obligació, seguirem amb lo mateix.
Hi ha que ser realistes amb lo tontos que hem sigut de veritat, hem tirat un 5de8 el 05 de Septembre de 2010 que portava al pati des de l'Octubre de 2007. Molt fort, sí, però som així.


Potser ara em direu i pensareu amb les meves formes i tota la pesca i tal, pero es que encara ens falta aquest plus de COLLONS!


Però bueno, hem de estar orgullosos de fer una catedral fora de Tarragona i de fer-la com la hem fet. Jo, quart de la banda del dos a l'entrada de l'acotxador, juntament amb Jeroni, no hem treballat, lo que es diu treballar, fins a la carregada. Després han arribat les rebrincades fortes al baixar la canalla, pero vamos... ES UN 5 DE 5


Per lo demés, no entenc com el local després d'aquesta actuació està tancat... Però això ja és un altre tema que se'ns pot fer mooolt llaarg.. Ara només toca reivindicar el nostre 5de8 i començar a pensar en un altre 4de9f o un 4de8ag. ( Tot això sense deixar de banda el 5de8 i l'EXCELENT 3 que s'ha vist a plaça [ El millor d'aquesta temporada i de moltes ] )

Asi que, com diu la cançó...  Matalassers, Matalassers...

2 comentarios:

  1. como te lo curras tio!!!!!!
    me hubiera gustado haber estado ayer en la plaza pero no pudo ser...
    pero bueno hay mas actuaciones donde se pueden tirar castillos como lo catedral, 3d9f 4d9f o 4d8a, 2d8f etc.
    asi k aun keda temporada

    ResponderEliminar
  2. luis!!! kada vez me sorprendes mas!!! no puedo decir nada mas de lo que tu no hayas dicho!!!

    ResponderEliminar